KONTAKTNE INFORMACIJE
 

Rezervišite vaše zimovanje na Jahorini
u bilo kom hotelu, apartmanu, pansionu
ili vikendici na telefone Jahorina Info
Jahorina Info doo
Ilije Ognjanovića 3
21000 Novi Sad

Tel: +381 21 66 13 953
+ 381 63/ 75 78 162

+ 381 21 66 12 266
Mob: +381 63 75 78 162

Telefon u BiH:
Mob: +387 65 631 644

E-mail: jahorinainfons@gmail.com

Skype kontakt:
jahorinainfo-novisad
MSN kontakt:
jahorina-zimovanje@hotmail.com

   

HOTELI NA JAHORINI  

Hotel San
Hotel SAN nalazi se direktno na stazi Ogorijelica , na nadmorskoj visini od 1610 m.Hotel raspolaze sa 18 dvokrevetnih i trokrevtnih soba. Kapazitet je 50 lezajeva.
Sve sobe i apartmani su veoma dobro opremljene.

   

Hotel Lavina
Novoizgradjeni Hotel Lavina 4* na Olimpijskoj lepotici Jahorini, nalazi se na samoj stazi, izmedju dve skijaske staze ( Ogorjelica i Praca) i predstavlja idealno mesto za ljubitelje skijanja.

   

Hotel Termag

Hotel Termag nalazi se u samom jezgru Jahorine te uz samu stazu, na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žicare. Raspolaže sa 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom.

   

Hotel Board
Hotel Board se nalazi na glavnom putu između Rajske doline i hotela Bistrica, na 1.550 m nadmorske visine. U samom središtu skijaškog centra, uz glavni put i na samo 150 m od žičare "Poljice". Lako i brzo dostupne su sve skijaške staze i žičare SKI centra na Jahorini. Hotel raspolaže sopstvenim parkingom za vozila gostiju.

   

Hotel Vučko
Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

 

   

Hotel Bistrica
U sastavu Olimpijskog centra, u toku cele godine radi hotel Bistrica, koji se nalazi na 1620m nadmorske visine i raspolaže sa 156 komfornih soba i 8 apartmana sa prekrasnim pogledom na padine Jahorine. Svaka soba opremljena je sa telefonom i satelitskom TV.

   

Hotel Sport

Veliki dio naših gostiju su oni koji su nas ranije posjećivali. Zašto da ne dodjete i ne provjerite zašto nam se gosti već godinama vraćaju?

Moderno opremljeni hotel, te veliki restoran i picerija u sklopu objekta su naši aduti za Vaš ugodan boravak kod nas.

 

   

Hotel Nebojsa
Novoizgrađeni hotel Nebojša se nalazi na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel raspolaže sa 26 komfornih dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba i 4 moderno opremljena apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, WC, mini bar, televizor i direktnu telefonsku liniju.

   

Hotel Dva javora
U neposrednoj blizini žicara Ogorjelica I i Ogorjelica II, izmedu hotela "Bistrica", "Košuta" i "Jahorina" na nadmorskoj visini 1600 metara nalazi se novoizgradeni hotel "DVA JAVORA". Od Ogorjelice II udaljen je 50 metara i svojom lokacijom zaslužuje posebnu pažnju.

   

Hotel Snježna kraljica
Nalazi se direktno na stazi "Ogorijelica", na nadmorskoj visini od 1600m. Ovaj nov hotel raspolaže sa dvanaest soba i tri apartmana. Kapacitet je 60 ležajeva. .

 

   

Hotel Pahuljica
Hotel Pahuljica smješten je na najatraktivnijoj lokaciji olimpijske ljepotice Jahorine, Poljicama.
Na nadmorskoj visini od 1550 metara, udaljen je samo 50metara od žičara. Predstavlja idealno mjesto za odmor kako pravih zaljubljenika skijaških sportova tako i rekreativaca te porodica sa djecom.

 

   

Hotel Snješko
Hotel Snješko je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera predstavlja lijepo mjesto za Vaš odmor. Hotel Snješko se nalazi odmah uz stazu. Parking je ispred Hotela (zajednički parking)

 

   

Prodaja nekretnina na Jahorini

poziv na saradnju - Jahorina info

MAPA

     
Design by digital presentations